Нам довіряють більше 6811 людей по всьому світу

Безпека

Сервіс Master-change.com.ua висуває дуже високі вимоги до безпеки проведених операцій.

Повна конфіденційність введеної інформації

Інформація про наших клієнтів конфіденційна і ніколи не передається третім особам. Ми не займаємося розсилкою рекламних повідомлень. Усі дані про операції та рахунки користувачів не підлягають розголошенню і можуть бути видані тільки на обґрунтовану вимогу уповноважених на це органів влади або адміністрацій платіжних систем.

Захист користувачів від помилок введення.

Щоб уникнути помилок при введенні реквізитів, Ви можете пройти реєстрацію і заповнити відповідні поля даних, надалі навіть при стиранні і втраті cookie Ваші дані будуть збережені. Проте і без реєстрації, введені Вами дані під час здійснення операції зберігаються у файлах cookie в браузері Вашого комп'ютера, тому і в цьому випадку Вам не потрібно постійно вводити номер гаманця, рахунки та електронної пошти.

Захист від шахраїв.

Анонімність мережі Інтернет і зручність користування електронними платіжними системами привертає до себе величезну кількість шахраїв. Адміністрація сервісу Master-change.com.ua хоче ще раз нагадати вам деякі правила безпеки, щоб уберегти від протиправних дій шахраїв:

Ми ніколи не вимагаємо від Вас паролів до електронних гаманців або до Особистого кабінету. Якщо ви отримали подібне прохання - це шахрайство.

Якщо ви отримали лист із проханням продати або купити валюту в приватному порядку за зниженими тарифами або з відстрочкою платежу - це шахрайство. Ми ніколи не працюємо, минаючи офіційний сайт нашої компанії.

Ми ніколи не надсилаємо поштою документи у форматі Word, Excel або інших файлів, які можуть містити в собі віруси, трояни або spyware.

При отриманні підозрілого листа за підписом адміністрації сайту, обов'язково зв'яжіться з нами за формою зворотного зв'язку, щоб уточнити, хто є його відправником.